Dat weekend is altijd zo weer voorbij

Gepubliceerd op 14 september 2018 om 10:18

Eindelijk weekend.

Het is eindelijk weekend! Lekker genieten van uw welverdiende weekend. Het was een drukke week, maar nu is het dan zover. Met een beetje mazzel pikken we nog wat zon mee en kunnen we onszelf ontspannen om maandag weer fris en fruitig aan het werk te gaan.

Velen van u kunnen zich vinden in de woorden hierboven, maar de realiteit is dat maandag vanzelf weer komt. En velen van u zullen maandag met lood in de schoenen weer gaan beginnen aan een (lange) werkweek. Als dit week in week uit hetzelfde vervelende gevoel met zich mee brengt, is het dan niet eens tijd te gaan kijken wat de mogelijkheden zijn? Wat wilt u dan wel? Waar wordt u gelukkig van? Waarom doe ik dit werk nog terwijl ik er helemaal geen zin meer in heb? (en nu niet gelijk uw salaris de schuld geven)

We hopen op iets anders, op een verandering, op iets of iemand die ons komt “redden”. Wees de leider in uw eigen leven! Bepaal zelf uw toekomst! Kom in beweging en kijk samen met mij naar wat bij u past en aansluit bij uw wensen voor de toekomst.

De keus is aan u, maar stel uzelf eens de vragen word ik hier gelukkig van? en wil ik op deze manier naar mijn pensioen werken?

De kwaliteit van ons denken bepaalt de kwaliteit van ons leven. Verander uw denken, blijf niet langer zitten met uw maandagmorgen gevoel en kom in beweging.

Coachpraktijk Rhoon biedt u een vorm van coaching en begeleiding waarin we kijken naar waar u goed in bent, plezier in vindt en het allerbelangrijkst……… Waar u gelukkig van wordt!!!

 

 

 

Bij deze wens ik u een fijn weekend. Geniet ervan, want voor u het weet is het weer maandag.    

Met vriendelijke groet,

 

Rick Danse


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.